Ludvig Dunkelheit

Go down

Ludvig Dunkelheit

Indlæg by Søren on Man maj 30, 2016 2:15 am

Måske det er bedst at starte Ludvigs historie med hans udseende. Ludvig er sort af hud og hans hænder og arme har plageger af sorte skæld og lange spidse negle og det er derfor ikke svært at forstå hvorfor han er forældreløs. Hans frisurer og skæg er usoigneret og har fået lov til at vokse på hans lange rejse til Longarce. Han har om halsen et Asmodeus holy symbol og på kroppen bærer han chainshirt uden på en mørkebrun jakke og han bærer dertil et par slidte støvler og en mørk kappe som begge bærer præg af længere tids rejse. I sine hænder har han et Glaive og i hans bælte er en Heavy Mace.

Et drengebarn bliver fundet af en landmand i skov tæt på grænsen til Nidal, men grundet dets mærke hudfarve og måske dæmonisk eller djævelsk udseende ville ingen i byen tage sig af ham indtil et par dage senere en lokal præst ved navn Thomas fra den Asmodiske kirke ser ham og tager barnet til sig. Præsten gennemskuer hurtigt at det hverken er en thiefling eller andet diabolsk som er meget kendt i Cheliax, derimod var der tale om en hvis lighed til drager måske endda sorte drager som er grunden til barnets mærke hud og skæld. Thomas giver barnet navnet Ludvig Dunkelheit(mærke/darkness) på grund af hans mærke hud og opfostre ham efter den Asmodiske kirke forskrifter indtil han er 10 år hvor han så bliver overgivet til den Asmodiske kirke i Kintargo. Kintargo er Ludvigs første møde med en storby og han nyder virkelig det civiliserede samfund og kommer i lære som Asmodisk præst i byens kirke. Efter 4 års hård træning og studier bliver Ludvig kasseret ved den endelige optagelsesprøve med begrundelse for at han ikke er dygtig nok, skuffet, sur og irriteret anmoder Ludvig om til at flytte til en anden kirke for at fokusere mere på den militære del af kirken. Anmodningen bliver accepteret og Ludvig får at vide han skal rejse hen til et mindre Asmodisk temple som ligger sammen med en lille by i midten af ingenting, og her vil han kunne modtage den træning han søger. Han tager afsted samme dag med sine få egen dele samt et brev han skal give til lederen af templet. Han bliver lært op til blive medlem af Ruby Knight Ordenen og blive en del af deres Knight-Vindicators hvis Ludvig altså kan finde en måde at få divine magi af Asmodeus. Under sin træning møder han Helmuth Grivenner og de to finder ligheder i begge deres fejlede forsøg på at blive præster og deres trofaste vilje til Asmodeus. Helmuth og Ludvig træner konstant sammen i håb om at gøre op for deres manglende magi med rå styrke og dygtighed og efter 4 år tager de sammen afsted mod en lille by ved Longarce. Ludvig har aldrig haft en chance fra da han blev opfostret af den første præst til han mødte Helmuth og tog afsted mod Longarce har han været omgivet af den Asmodiske kirkes præster og deres prædiker. Hele hans liv er blevet formet i kirken og Asmodeus tjeneste til han næsten er nået fanatiske højder og dette bliver første gang Ludvig selv vil skulle tage stilling til noget frem for at få fortalt hvordan det er.


Race: Male Draconic Human
Stats: Str.: 20 Dex.: 10 Con.: 15 Int.: 12 Wis.: 9 Cha.: 15
Trait: Asmodean Acolyte(Knowledge Planes)

lvl Class
1 Human Paragon1: Dynamic Priest, Power Attack(B)
2 Warblade1
3 Human Paragon2: Iron Will,  Spell Focus Evil(B),
4 Warblade2
5 Human Paragon3 +2 Strenght.
6 Ur-Priest1: Knowledge Devotion: Know Local
7 Ur-Priest2
8 Ruby Knight Vindicator1(Adapted for Warblade)
9 Ruby Knight Vindicator2: Practiced Spellcaster
10 Ruby Knight Vindicator3
11 Ruby Knight Vindicator4
12 Ruby Knight Vindicator5: Quicked Spell
13 Ruby Knight Vindicator6
14 Ruby Knight Vindicator7
15 Ruby Knight Vindicator8: free feat
16 Ruby Knight Vindicator9
17 Ruby Knight Vindicator10

Får 9th level spells på lvl 17, får initiator level 15. Ludvig kommer til at fokusere på Knowledge Religion, Planes og Local(fra lvl 6+), Concentration og Spellcraft.

Jeg har ikke lige fundet på noget til de sidste par levels. Der skal nok komme en baggrunds historie hurtigst muligt.


Sidst rettet af Søren Man aug 08, 2016 10:43 pm, rettet i alt 3 gange
Søren
Søren

Antal indlæg : 281
Join date : 15/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ludvig Dunkelheit

Indlæg by Peterj1978 on Man maj 30, 2016 2:25 am

Du får altså først din cha bonus fra HP på HP 3, dvs dit 5. Level
Peterj1978
Peterj1978

Antal indlæg : 268
Join date : 19/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ludvig Dunkelheit

Indlæg by Søren on Man maj 30, 2016 2:43 am

Peterj1978 skrev:Du får altså først din cha bonus fra HP på HP 3, dvs dit 5. Level
Fixed
Søren
Søren

Antal indlæg : 281
Join date : 15/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ludvig Dunkelheit

Indlæg by Peterj1978 on Man jun 06, 2016 2:09 am

Backstory?
Peterj1978
Peterj1978

Antal indlæg : 268
Join date : 19/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ludvig Dunkelheit

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum