Wilhelm II von Leitbur

Go down

Wilhelm II von Leitbur

Indlæg by Michael on Ons jul 06, 2016 9:45 am

Fysisk Beskrivelse:

Selvom Wilhelm både er høj og muskuløs, er det ikke noget man lægger mærke til med det samme, for der er et eller andet ved Wilhelms personlighed der får en til at opfatte ham som mindre end han er. Måske er det hans stille natur der får ham til at se mindre ud end han ville gøre hvis han var mere højlydt og frembrusende, eller måske er det hans sarte ansigtstræk, blege hud og kobberrøde hår der får ham til at fremstå svagelig og gå i et med væggen.

Når man ser bort fra hans sarte og stille natur, er Wilhelm en yderst stilfuld mand, med gode manerer og klæder der i sandhed er den adelsmand han er værdigt. Wilhelm bærer udover sit tøj og sine smykker også våben, rustning og øvrigt rejseudstyr i udsøgt kvalitet, men hans mest fremtrædende ejendele er dog den store sølvnøgle han bærer om halsen, der viser at han er en af Abadars udvalgte, samt det sort-hvide skjold med økse-symbolet, der viser at han kommer fra House Leitbur.


Baggrundshistorie:

House Leitbur er en mindre Cheliansk adelsfamilie, der kan spore sine rødder helt tilbage til Arodens tid, og som har undgået udslættelse flere gange ved at vælge sine kampe og modstandere med stor omhu. Det Leitburske landområde er beliggende i det nordlige Cheliax, og er berømt for sit gode håndværk og for et meget stabilt kastesystem, der sikrer at erfaring og viden overføres og videreudvikles fra generation til generation. I modsætning til mange andre Chelianske adelsfamilier er House Leitbur tilbedere af Abadar, og deres indflydelse i det Chelianske samfund er i højere grad funderet på rigdom og usynligt diplomati end på religion og militær magt, hvilket også er udtrykt i familiens officielle motto; ”Den der lever stille, lever godt”. Familien har også et uofficielt motto; ”En Leitbur gør dit liv bedre, så længe du ikke gør hans liv værre”, der dels skal forstås som at et stående løfte om goodwill til familiens samarbejdspartnere, men også som en slet skjult trussel om at en Leitbur stadig kan slå fra sig og ødelægge sine modstandere, selvom han foretrækker at det ikke bliver nødvendigt.

Wilhelm II von Leitbur er den tredje søn af Archbaron Felix von Leitbur, og følger familiens tradition om at de sønner der ikke arver faderens land og titel lader sig oplære som præster af Abadars nåde, og tjener familien som magisk rådgiver og betroet vassal. Som en direkte reaktion på Glorious Reclamaitions angreb på Order of The Godclaw, har Archbaron Felix sendt sine tre sønner ud for at hyre lejesoldater, idet han forudset at måtte stille med mænd til kamp inden længe, og ikke ønsker at lide tab blandt sin egen civilbefolkning. Wilhelm blev sendt til Longacre, en by med mange veteraner, hvor det må antages at nogen stadig både kan og vil slås. Vejen er lang of farlig, Felix sender derfor troldmanden Konrad Goldstein og barden Wolfram von Eschelbach med Wilhelm for at gøre rejsen mere sikker, og og på vejen slår de tre følge med de to asmodiske acolytes Ludvig og Hellmuth, der ved et sandt lykketræf skal samme vej som dem.

Udover Wilhelm har Archbaron Felix von Leitbur to andre sønner; Viktor, der er den ældste og dermed førstearving til den Leitburske trone, er stærk, vis, og elsket af alle, og Otto der som Wilhelm er en tro og retskaffen Abadarianer.


Character Build:

Race: Human (LN)

Deity: Abadar (Law, trade for Law Devotion @ lvl 1 + Travel)

Stats (bonuspoint fra levels):
Str: 14
Dex: 8
Con: 14
Int: 14
Wis: 16 (+1 ved lvl 4, 8, 12, 16, 20, 24 og 28)
Cha: 8


Build:
-1: Cleric 1 Feat (Spellcasting Prodigy), bonus feat (Extra Turning), bonus feat (Law Devotion)
-2: Cleric 2
-3: Cleric 3 Feat (Martial Study: Mighty Throw)
-4: Cleric 4
-5: Cleric 5
-6: Paragnostic Apostle 1 Feat (Improved Initiative), KiP (Noble Prescense)
-7: Paragnostic Apostle 2 KiP (Divine Understanding: Travel)
-8: Paragnostic Apostle 3 KiP (Divine Understanding: Law)
-9: Paragnostic Apostle 4 Feat (Power Attack), KiP (Mind over Body)
-10: Paragnostic Apostle 5 KiP (See Through the Veil)
-11: Divine Disciple 1 Bonus feat (Travel Devotion)
-12: Divine Disciple 2 Feat (Quicken Spell)
-13: Divine Disciple 3
-14: Divine Disciple 4
-15: Divine Disciple 5 Feat (???), Outsider Ascension
-16: Contemplative 1 Bonus domain (Law)
-17: Contemplative 2
-18: Contemplative 3 Feat (???)
-19: Contemplative 4
-20: Contemplative 5

Se desuden Wilhelm som .docx-fil, hvor du også kan se skill ranks og fremtidige opdateringer.

Michael

Antal indlæg : 192
Join date : 18/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum