Jeres baggrund/Start

Go down

Jeres baggrund/Start

Indlæg by Kuno on Ons jul 19, 2017 7:47 pm

Vi snakkede om at jeres karakterer kender hinanden når spillet starter.

I kan vælge at vi enten starter spillet med at i kommer til byen, eller at i allerede har været der lidt tid. (Max en uge)
Hvis i lige sammen vil finde ud af hvor længe i har været i byen, og evt. hvad i har lavet, vil jeg finde ud af hvad i ved om byen inden vi starter.


Indtil videre kan jeg dog sige dette.
I starter i byen Pashin. Pashin ligger i den sydlige del af Khur, tæt på grænsen til Silvanesti (Elvere) og Bløde (Ogres).
Elvernes land, Silvanesti, er blevet invaderet af en hær af Dark Knights og Minotaurer. Elverne har derfor måtte flygte fra Silvanesti, og mange af dem er kommer forbi Pashin.
Som det så ofte er tilfældet er der mange lokale der ikke er glade for flygtninge der kommer til deres land, og elverne er derfor ikke særlig populære i Pashin.

Efterfølgende er der så sket det at minotaurerne har vendt sig imod Dark knights, og jaget dem ud af Silvanesti, og taget landet for sig selv.
Det har resulteret i at der er kommet endnu en bølge af flygtninge til Pashin. Denne gang Dark knights. (Hvilket selvfølgelig gør forholdene endnu værre for elverne)

Da Dark Knights trak sig ud af Silvanesti foregik det hurtigt, og kaotisk. Det betyder at grænseområdet imellem Khur og Silvanesti er præget af kaotiske tilstande, med grupper af Dark Knights der rejser rundt i området, uden forbindelse til hæren.
I har dog hørt rygter om at der skulle være kommet mere kontrol over området omkring Pashin. Enten fordi en højerestående Dark Knight officer har fået orden på soldaterne, eller fordi den lokale borgmester og byens vagter holder orden.

Kuno

Antal indlæg : 188
Join date : 29/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Jeres baggrund/Start

Indlæg by Kuno on Man aug 21, 2017 8:11 am

Da vi snakkede sidst snakkede vi om at i alle er mødtes et stykke udenfor Pashin.

Min tanke.
------
Der ligger en lille skjult lejr i udkanten imellem Blöde og Silvanesti. Ca. 50 mil fra Pashin.
Dette sted er styret af en lille gruppe af Legion of Steel soldater, der bruger lejren som en base hvorfra de hjælper de sidste elvere med at flygte ud af Silvanesti.
Varin Orexafaris og Aldur Oros er kommet til denne lejr på deres vej ud af Silvanesti. Her møder de Gareth Emerich, der er kommet til Silvanesti for at skaffe informationer til Solamnia.
Det er også her de møder Valdemar Bergener. Efter Valdes deling blev nedslagtet, for han vild i skoven, men han blev heldigvis fundet af nogle spejdere fra denne Steel Legion camp. De bragte ham til lejren, hvorfra han ville begive sig videre imod Pashin.

Disse Steel Legionærer har fortalt jer at de har fanget nogle Dark Knights, og fra dem har fået informeret at der er mange Dark Knights der er rejst imod Pashin, for at samle sig. Dette bekymrer legionærene, da de selv tidligere har sendt mange flygtende elvere den vej.
Da i hører om dette beslutter i jer for at rejse imod Pashin for at undersøge nærmere.

-----

Giver det mening til hvordan i kender hinanden i forvejen?


Kuno

Antal indlæg : 188
Join date : 29/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Jeres baggrund/Start

Indlæg by Bach on Tirs aug 22, 2017 4:05 am

Passer mig fint...
Bach
Bach

Antal indlæg : 233
Join date : 29/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Jeres baggrund/Start

Indlæg by Ivan on Tirs aug 22, 2017 8:50 pm

Giver fint mening for mig.

_________________
A group of nerds are called a murder because like crows we are anti-social, like shiny things, and often squack at each other over nothing for hours

Ivan
Admin

Antal indlæg : 95
Join date : 14/08/14

Vis brugerens profil http://kingdomofeleanor.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Jeres baggrund/Start

Indlæg by Søren on Tors aug 24, 2017 6:35 am

Sounds good
Søren
Søren

Antal indlæg : 281
Join date : 15/08/14

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Jeres baggrund/Start

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum